caramel ice cafeea.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml cafea
  • -frisca
  • -4 linguri sirop de carame l(5 linguri de zahar se caramelizeaza pana capata o culoare maron deschis ,apoi se adauga cateva linguri de apa si se fierbe un pic la foc mic)
  • -8 linguri de inghetata de vanilie

Mod de preparare

Cafeaua calduta se toarna in 4 pahare inalte.

Punti cate 2 clesti de inghetata in fiecare pahar.

Se adauga siropul de caramel.

Se adauga frisca in functie de preferinte si pe deasupra se presoara un pic de cacao(decorativ).

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise