Capsuni cu portocale

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pahar cu apa
  • 1/4 pahar de zahar
  • 2 cani de capsuni
  • zeama de la o portocala
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa

Mod de preparare

Intr-o tigaie mica, incalzim , cu gentilete , apa cu sucul de portocale, presuram zaharul, mestecam cu o lingura si incalzim pana ce acesta se dizolva. ( 3-4 minute ), Adaugam acest amestec peste un piure obtinut cu ajutorul blenderului, din capsuni si coaja de portocale rasa si mixam pana se incorporeaza. Turnam aceasta mixtura intr-o tava unsa, si coacem la cuptor 30 de minute. Lasam apoi la racit si refrigeram 1 ora si jumatate, avand grija sa invartim cu o lingura din 25 in 25 de minute, pentru o omogenizare sporita. POFTA BUNA COPII !!!!! O CUGETARE , pentru cineva de pe site, stie, sigur, persoana in cauza, ca ei ii este adresata !! - CEL CARUIA II PLACE LINGUSIREA ESTE VREDNIC DE LINGUSITOR . ( He that loves to be flattered, is worth of flatterer ) - W. SHAKESPEARE

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise