Se curata carnea de pielite,se taie cuburi mai mari,se opareste cuun pahar de otet la 2kg de apa.
Se mai spala odata cu apa rece.Se aseaza intr-o tava mai inalta impreuna cu morcovul taiat rondele,cu ceapa,cu foile de dafin,cu delicatul si piperul.
Se pun 2 cani de apa se mai pune o jumatate de cana de ulei si se pune la uptor pt 2 h.Dupa care se adauga sucul de rosii amestecat cu vinul si maslinele.
Se mai lasa pana se scoate sosul aproape de tot.Se adauga usturoiul taiat felii.Se mai baga pt 15 min la cuptor dupa care se scoate din cuptor si boala caprioara cu masline si sos de rosii este gata!
Pofta Buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise