Se căleşte carnea cu ceapă, 2 căţei de usturoi, 50 ml vin, puţină apă, condimente şi sare după gust timp de 7 minute la programul FRY.Când se finalizează programul se presară puţin caşcaval, verdeaţa tocată, se amestecă şi se lasă la răcorit. După ce s-a răcit compoziţia se umplu tuburile de canneloni şi se aşează în vasul uns în prealabil cu ulei de măsline. Între paste şi pe deasupra se aşează bucăţele de caşcaval, felii de roşii, 2 căţei de usturoi tocat, se toarnă sucul, restul de vin şi se programează la 40 de minute STEW.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise