Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.
Se încalzeşte cuptorul la 200 g C.
Aluatul se intinde , in mijloc rotita de Camembert, iar deasupra se pune cantitatea de dulceata.
Se împacheteaza în forma de patrat,iar din foaia de aluat ramasa se taie fasii late de 1-2 cm. Se întind fasiile si se formeaza gratarul. Se aseaza pachetelul patrat peste gratar si se lipesc marginile gratarului deasupra.
Se întoarce invers pachetelul, se aseaza in tava pe hartia de copt si se unge cu galbenusul de ou amestecat cu o lingura de apa.
Se dă la cuptor pentru aproximativ 30-35 minute, până ce crusta formată capătă o nuanţă aurie.
Se poate servi atat cald cit si rece.
Pofta mare sa aveti !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise