Pasul 1:Intr-un vas se amesteca faina,untul, galbenusurile,zaharul vanilat si putina apa,apoi se framanta pana se obtine un aluat ce se intinde in foaie rotunda.
Pasul 2:Merele se spala,se rad pe razatoarea cu gauri mari,se storc de zeama si apoi se amesteca cu zaharul si scortisoara.
Pasul 3:Compozitia de mere se pune pe jumatate din foaia de aluat se acopera cu cealalta jumatate si se preseaza marginile pentru a se lipi
Pasul 4.Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharl pudra,se aseaza deasupra preparatului,apoi se coace in cuptorul incins la 150 gr C,circa 30 min.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise