Se pregateste carnea,se verifica,se spala, se curata,dupa care intr-o oala se pune la fiert slanina si ficatul,adaugandu-se 3-4 boabe de piper,2 foi de dafin,2 radacini de patrunjel si 2 morcovi;
Dupa ce au fiert, se dau ingredientele prin masina de tocat carne,folosind sita mai mare;
Separat se pun la fiert,rinichii(dupa ce in prealabil au fost spalati,curatati si tinuti 30 minute in apa cu otet),impreuna cu carnea de la ceafa si de la cap,soriciul,iar dupa ce au fiert,ingredientele se dau tot prin masina de tocat,prin aceesi sita;
Aceste doua tocaturi se amesteca intre ele,dupa care in compozitie se adauga ceapa prajita usor,piper,cimbru,magiran,enibahar,sare,dupa gustul fiecaruia,amestecand bine pana la omogenizare,fara a uita sa puneti si un varf de cutit de bicarbonat,acesta avand rolul de a pastra mai bine produsul;
Aceasta compozitie se poate introduce in intestinul gros,lasandu-se la fiert 45 minute la foc mic sau in intestin subtire,lasandu-se la fiert 10-15 minute la foc mic(intestinele se pot procura din comert,ocazie cu care vor fi verificate bine inainte de a le umple,iar daca le folosim de la porcul nostru,sa avem grija cum le curatam,inainte de umplere).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise