Cafea tonica

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cesti cafea tare
  • 6 linguri smintina
  • 6 linguri coniac
  • 12 lingurite zahar
  • 6 cuburi gheata

Mod de preparare

Se prepara o cafea tare, bine indulcita. Se amesteca cu smintina, se bate bine, apoi se adauga coniacul si se lasa sa se raceasca. Se pune lichidul in termos, adaugindu-se cuburile de gheata.

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise