Nu stiu altii cum sunt, dar eu una nu fac nazuri cand vine vorba de inghetata si nu caut in calendar anotimpul in care ma aflu. Daca mai pun la socoteala ca-mi place dimineata sa-mi savurez cafeluta, combinatia intre cele doua nu poate sa fie decat una fericita. Asa ca le-am dat, cafelei si inghetatei, un rendez-vous si a rezultat acest minunat café liège.
Se pregateste cafeaua si se lasa la racit. Cat inca-i vremea ca acum, scoate-o pe pervaz, in 5 min se va raci indeajuns. Se bate frisca conform indicatiilor de pe cutie, pana devine o spuma tare. Se iau doua pahare cu picior - arata mai sexi :) - , pe fundul fiecaruia se pune cate un cub de zahar brun sau o lingurita de zahar alb daca nu ai brun, se toarna in fiecare cate 100 ml de cafea, apoi se adauga cate o bula cu vanilie si una cu ciocolata in fiecare. Se orneaza cu frisca si cu cateva boabe de cafea. Duminica frumoasa!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise