Cacao mexicana fierbinte

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura pudra de cacao fara zahar
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 1/8 lingurita nucsoara
  • 1 lingura apa fiarta
  • 1 cana lapte degresat
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/8 lingurita de migdale

Mod de preparare

Intr-o cana mare, se amesteca bine pudra de cacao, zahar brun, scortisoara si nucsoara. Se adauga apa fiarta si se amesteca pana se omogenizeaza.

Intr-o craticioara, se incalzeste laptele la foc mic, timp de 3 min sau pana e fierbinte. Se toarna in amestecul de cacao si se amesteca bine. Se adauga esentele de vanilie si de migdale si se serveste.

Se obtine o portie.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise