Cacao mexicana fierbinte

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura pudra de cacao fara zahar
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 1/8 lingurita nucsoara
  • 1 lingura apa fiarta
  • 1 cana lapte degresat
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/8 lingurita de migdale

Mod de preparare

Intr-o cana mare, se amesteca bine pudra de cacao, zahar brun, scortisoara si nucsoara. Se adauga apa fiarta si se amesteca pana se omogenizeaza.

Intr-o craticioara, se incalzeste laptele la foc mic, timp de 3 min sau pana e fierbinte. Se toarna in amestecul de cacao si se amesteca bine. Se adauga esentele de vanilie si de migdale si se serveste.

Se obtine o portie.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise