1. Se amesteca carnea tocata cu orezul, piureul de caise, mustarul , busuiocul si rozmarinul.Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se amesteca bine.
2. Se formeaza din compozitie 12 burgeri de aprox. 5 cm diametru.Se unge o tava tip gratar cu putin ulei de masline.
3. Se prajesc burgerii in tava, pe ambele parti pana cand sunt bine patrunsi si s-au rumenit.La sfarsit, optional, se pot stropi cu putin vin alb.
4. Intre timp, se incinge untul si uleiul de masline inr-o tigaie.Se adauga zaharul si ceapa si se caleste aprox. 8 minute, pana cand devine aurie si s-a caramelizat.Se adauga merele se prajesc 3 minute pe ambele parti.Se adauga supa si se fierbe 5 minute, pana cand s-a evaporat lichidul.
5. Se servesc burgerii alaturi de amestecul cu ceapa si mere caramelizate.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise