Se pune carnea intr-un bol si se amesteca cu sare.
Se pune carnea intr-un bol si se amesteca cu sare, piper, putin cimbru, boia iute, 1 ou. Se lasa la frigider circa 30 minute. Intre timp, se amesteca maioneza cu ketchup, mustar si putin piper.
Se taie cartofii si se prajesc.
Se formeaza 4 burgeri, cu o grosime de 2 degete, care se coc pe grill incins sau in tigaia incinsa (dar fara ulei, carne tocata isi va lasa grasimea). Se lasa cam 2-3 minute pe fiecare parte (eu i-am intors de doua ori, iar ultima oara am pus felia de cascaval si am mai lasat 1 minut sa se topeasca).
Am taiat rosia si castravetele felii.
Se taie chiflele si se coc putin in tigaie, se ung cu amestecul de maioneza. Se adauga castravete, chifla+cascaval, o felie de rosie si se pune capacul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise