BULIONATA

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 3 kg ardei kapia
  • 1 borcan (800ml) pasta de tomate
  • 1 borcan(400 ml) mustar
  • 3 ardei iuti
  • sare, piper,foi de dafin, cimbru
  • 1/2 l ulei
  • 1 cescuta otet
  • 1 cescuta miere de abine
  • 1 capatana usturoi

Mod de preparare

Coci gogosarii si ardeii, presari cu sare,acoperi si lasi sa se raceasca.Se cojesc foarte usor, lasi la scurs.Dai pe robot sau pe masina de carne, impreuna cu ardeii iuti.Incorporezi amestecul cu mierea de albine,otetul,condimentele si o ceasca de ulei.Dai vasul cu amestecul de ingrediente pe foc sau in cuptor.

Obtii o maioneza din pasta de tomate, mustar, uleiul ramas, la care adaugi usturoiul pisat.Cand compozitia de gogosari devine omogena, se adauga maioneza.Lasi pe flacara, pana se ridica uleiul la suprafata. Asezi in borcane uscate, capsezi, sterilizezi 20 minute. Lasi borcanele sa se raceasca in cuptor sau invelite cu paturi pana a doua zi.Este o pasta care se serveste pe painie. Un deliciu.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise