Bulion de gogosari cu ierburi aromate

Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne.

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 kg gogosari cu tot cu cotor si seminte
  • 3 linguri sare
  • ierburi aromate, (oregano, cimbrisor, amestec de ierburi cu boia)

Mod de preparare

Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne.

Se pune la fiert in vase mari, se adauga sare, ierburi aromate si se fierb pana ce scade surplusul de lichid.

Se pune bulionul in borcane asa fierbinte de pe foc, asta dupa ce borcanele sunt puse pe chiuveta sa atenueze presiunea si sa nu crape borcanele, se pun capace si se dau la cuptor circa 20 minute sau pana ce se aude sfaraind in cuptor, se opreste focul si se lasa sa se racoreasca pana a doua zi, apoi se pun la camara pentru vreme de iarna.

Sa aveti pofta, dragilor!

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise