Bulion de gogosari

Bulion de gogosari. Se curata gogosarii de seminte si cotoare,se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -gogosari rosii,
  • -sare dupa gust,
  • -cimbru,
  • -oregano,
  • -busuioc.

Mod de preparare

Se curata gogosarii de seminte si cotoare, se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.

Se pune peste tocatura, sare dupa gust, se adauga cimbru, oregano si busuioc, dupa ce au fost trecute prin masina de cafea si se fierbe pana cand incepe sa se lipeasca de oala, apoi se pune bulionul in sticle si se dau la cuptor, pentru circa 20 de minute, dupa care se opreste focul. Se lasa in cuptor, pana se racesc borcanele apoi se pun la camara si se adauga la mancaruri pe vreme de iarna, cate o lingura de bulion.

Acest bulion da culoare si gust deosebit mancarurilor. Sa aveti pofta dragilor!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise