Se pune carnea si osul la fiert in apa rce cu putina sare la foc domol si cand incepe sa fiarba se spumeaza.
Cand nu se mai formeaza spuma se adauga zarzavatul taiat marunt si se mai lasa la fiert 1-1 ½ ore pana cand zeama se reduce cam la jumatate.
Supa se strecoara, se drege cu oul care se bate cu putina supa si se adauga peste cantitatea de zeama amestecand si formandu-se zdrente din ou si se mai pune otetul. Se pune patrunjel verde tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se poate servi ca atare sau pentru prepararea altor mancaruri in loc de apa.
Cu carnea si zarzavatul care au ramas se poate prepara o tocanita.
Se adauga si nitel suflet.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise