Bulgarasi de branza cu masline

Branza se paseaza bine si se omogenizeaza cu smantana.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza sarata cremoasa
  • 200 gr smantana grasa
  • 10 gr gelatina
  • 200 gr masline verzi umplute cu gogosari
  • 150 gr pesmet prajit in unt

Mod de preparare

Branza se paseaza bine si se omogenizeaza cu smantana. Adaugam gelatina hidratata in putina apa si apoi topita. Lasam crema 1 ora la rece, dupa care formam bulgarasi din crema de branza cu cate o maslina la mijloc. Asezam bulgarasii pe o tava si lasam tava din nou la rece o ora. Dupa ce s-a intarit iar branza, tavalim bulgarasii prin pesmetul prajit in unt. Se pastreaza la frigider, pana in momentul servirii.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise