Bulgarasi cu migdale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g ciocolata de menaj
  • 2 linguri cafea foarte concentrata
  • 250gzahar
  • 150g migdale
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri rom
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Opariti migdalele,le decojiti,le rumeniti putin la cuptor,la foc mic,apoi le maciniti.Razuiti ciocolata si topiti-o in lapte caldut.In pasta obtinuta,adaugati cafea,zaharul,migdalele si romul.Omogenizati pasta.

Cu ajutorul a doua lingurite unse cu ulei,formati bulgarasi pa care ii rostogoliti prin ciocolata amaruie,rasa fin.Asezati bulgarasii pe un alt platou si ii pastrati in frigider pana a doua zi.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise