Toate se taie dupa preferinta, ardeiul gras julien sau bucati mai mari, rosiile cubulete sau felii subtiri, branza cubulete, ardeiul iute taiat felii oblice si curatat de seminte. In vase termorezistente individuale se aseaza in straturi, un rand de branza, rosii, patrunjel tocat, ardeiul gras, paprika, sucul ramas de la rosii se pune si el peste, oregano uscat sau proaspat, ardei iute, piper si ulei de masline. Deasupra se pune branza gouda sau cascaval ras. Nu va zgarciti la ulei de masline si daca doriti sa nu se usuce prea tare ardeiul mai puneti un rand de rosii deasupra. Se acopera cu folie de aluminiu si se strang bine la gura. Se dau la cuptorul incalzit la 180 de grade vreo 30 de minute dupa care se inlatura folia si se mai lasa inca pe atat pentru crusta. Se poate servi atat cald cat si rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise