Budinca pain perdu cu branza –budinca brutarului

Se amesteca smantana cu ouale batute.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr smantana
  • 400 gr branza
  • 5 oua
  • 400 gr biscuiti sarati sau paine veche
  • Marar, patrunjel
  • 2 fire ceapa verde
  • ½ ceasca seminte de dovleac
  • Sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca smantana cu ouale batute.

Se da branza pe razatoare, se toaca verdeata marunt si se adauga peste smantana.

Se adauga si biscuitii sarati sau painea veche uscata, ceapa verde, semintele de dovleac, se condimenteaza cu sare si piper apoi se amesteca bine.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt, se presara deasupa seminte de dovleac si se da la cuptor circa 30 de minute pana prinde crusta aurie.

Pofta buna !

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise