Budinca economica

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine neagra taiata felii
  • 300 ml lapte dulce
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura nuca macinata
  • 1 lingura stafide
  • vanilie, scortisoara, esenta rom
  • gem de  prune sau caise

Mod de preparare

Se unge cu grasime un vas rotund termorezistent si se tapeteaza cu pesmet.

Se bat ouale spuma cu zaharul, se adauga aromele,cacao, nuca, stafidele, putin gem. Se adauga treptat laptele. Feliile de paine se inmoaie in aceasta compozitie si se pun in straturi alternative in vas, un strat de paine, unul de pasta si se da la cuptor. E gata cand s-a rumenit bine. Se serveste cel mai bine calda cu ciocolata rasa deasupra si gem.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise