Se pune apa la fiert cu putin ulei si cand da in clocot se pun fusilli si se tin dand in clocot 1 minut dupa care se scurg intr-o strecuratoare. Se pun apoi intr-o tava, se rade casul pe razatoarea mare, se bat cele 7 oua si se pun deasupra. Separat se amesteca laptele cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste tot si se toarna in tava. Se amesteca totul bine si se introduce in cuptorul preincalzit pana se rumeneste si se absoarbe tot laptele. Se lasa sa se raceasca si se introduce la frigider. Mie asa imi place, de la frigider. Cine nu vrea rece, poate s-o manance calda.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise