Budinca din piept de pasare cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • miezul de la 1/2 franzela alba
  • 1 lingura unt
  • 6 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 300 gr. ciuperci
  • 75 ml. ulei
  • 1 ceapa
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se da prin masina de tocat pieptul de pui, se amesteca cu painea inmuiata si stoarsa bine,cu ciupercile inabusite in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt, sare si piper dupa gust. Galbenusurile se amesteca in compozitie apoi albusurile batute spuma. Intr-o tava se pune hartie de copt, se unge cu ulei si se presara cu pesmet. Se toarna compozitia. Deasupra se pune untul taiat feliute si se coace 45 minute.

Se poate servi si cu sos de smantana alaturi.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise