Budinca din paste cu lapte batut

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr.paste fierte partial
  • 1 kg lapte batut
  • 4 oua
  • vanilie, rom , dupa preferinta alte miroase[coaja de lamaie sau portocala],facultativ si nuca taiata.
  • ulei[unt] pentru uns tava

Mod de preparare

Se fierb partial pastele in apa cu sare;se scot si se pun in tava unsa cu ulei[unt];separta se bat oualele si apoi se adauga : laptele batut ,miroasle se adauga peste pastele din tava[nucile taiate].

Se da la cuptor la foc potrivit ;sunt gata cand capata o culoare frumoasa si sunt legate de compozitia de oua si lapte batut.

ps:

Aceasta reteta se poate face ori de cate ori ai uitat sa fierbi laptele si s-a acrit...!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise