Budinca din cartofi cu branza si carnati afumati

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. branza telemea nu prea sarata
  • 300 gr.carnati afumati
  • 6 oua
  • 5a gr. unt
  • 50 ml. ulei
  • 3 cepe mari
  • 1 kg. cartofi fierti
  • Knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putin in ulei amestecat cu unt. Peste ea se pun carnatii taiati marunt si se inabusa.

Intr-o tava sau vas termorezistrent, uns cu ulei si tapetat cu pesmet se pune un strat de cartofi fierti in apa cu sare si taiati felii subtiri peste care se pune cu lingura ceapa cu carnatii inabusiti, si un strat de branza sfaramata. Apoi,iar felii de cartofi, un strat de ceapa cu carnati si branza sfaramata. Deasupra se pun cele 6 oua batute cu o lingurita scuturata de Knorr ardei si verdeturi. Se tin la cuptor la foc moderat cam 25 de minute, sa prinda o crusta deasupra.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise