Amestecati zaharul(100gr) si amidonul,apoi se adauga 13 linguri de lapte.Restul de lapte se pune la fiert cu batonul de vanilie,dar mai intai scoateti maduva batonului si puneti doar coaja batonului.Deci se razuieste maduva batonului pe care o pastrati.Separati ouale.Bateti galbenusurile cu amestecul de zahar(100gr),apoi turnati totul in laptele fiert si dati inca o data in clocot.Luati vasul de pe foc si lasati budinca sa se raceasca.Bateti albusurile spuma si incorporati-le in budinca.Dupa ce s-a racit putin budinca puneti in ea un sfert din maduva batonului de vanilie.Se pune la urma ca sa nu se amarasca budinca.Turnati in 6 castronase si lasati-o la rece.Vanilia da o aroma speciala.Este o budinca foarte usor de executat,dar si foarte gustoasa.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise