Budinca de taitei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. taitei
  • 1/2 l lapte 400 gr.branza de vaci
  • 4 oua
  • 200 gr. zahar
  • 100 gr. stafide
  • 100 gr. unt
  • coaja de portocala sau gem de portocale.

Mod de preparare

Stafidele se pun la inmuiat. Taiteii se fierb in apa, se strecoara si se pune laptele peste ei. Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, coaja de portocale, stafidele, untul. Se amesteca apoi cu taiteii. Se dau la copt in tava normala de prajituri unsa si tapetata cu faina. Pofta buna!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise