Budinca de struguri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr struguri (albi/negri)
  • 150 gr smantana
  • 125 ml lapte
  • 2 oua
  • 80 gr zahar
  • 1 lingura faina
  • 1 pliculet zahar vanilat

Mod de preparare

Strugurii se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Ouale se freaca c zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, si se toarna, putin cate putin, laptele incalzit cu smantana.

Boabele se aseaza intr-un vas uns cu margarina/unt, iar deasupra se toarna compozitia obtinuta mai sus.

Se da vasul la cuptor pentru 20 min.

Se serveste presarat cu zahar pudra.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise