Budinca de resturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g de taitei fierti in apa
  • 100 g de resturi de friptura sau de mezeluri
  • 100 g de cascaval uscat in frigider
  • 3 linguri de ketchup
  • 2 linguri de smantana (daca avem)
  • 2 oua intregi
  • 2-3 ardei
  • alte resturi alimentare (oua fierte
  • masline
  • rest de tocanita
  • cartofi fierti sau rest de piure etc).

Mod de preparare

Toate resturile si ardeii se taie cubulete si se pun intr-un castron unde se amesteca cu ouale intregi, ketchupul si smantana. In loc de ketchup putem folosi bulion iar in loc de smantana - lapte sau iaurt. Se pun si taiteii fierti si se amesteca bine. Daca mai este cazul (compozitia este tare) mai punem un ou. Se unge o forma Jena cu margarina, unt, untura sau ulei, se toarna compozitia in ea si se da la cuptorul incalzit in prealabil, timp de 20-25 de minute (foc mediu). Se serveste direct din vas, cu salata sau muraturi.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise