Pastele se pun la fiert in apa care clocoteste,adaugand putina sare,respectand timpul de fierbere;
Dupa ce au fiert,se trec printr-un jet de apa rece pentru a stopa fierberea si usor racite se freaca cu ulei de masline,pentru a nu se lipi si a le conferi o stralucire;
Carnea de pui se spala,se usuca bine,intr-un servet absorbant,se taie bucatele mici;
Galbenusurile de la oua se bat si se amesteca cu laptele,dupa care se adauga carnea;
Peste aceasta copozitie se adauga albusurile batuta spuma,se amesteca usor toate ingredientele,se asezoneaza,dupa gust;
Se ia un vas termorezistent,se unge cu unt,se tapeteaza bine cu pesmet,se toarna compozitia si se da la cuptor,la foc potrivit,timp de 40-50 minute;
Cu 5-10 minute inainte de a fi gata,se presara deasupra cascavalul ras, se da la cuptor pentru gratinare.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise