Budinca de paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga de paste
  • 1/2 kg branza de vaci proaspata
  • 2 oua
  • stafide
  • rom
  • zahar
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se fierb pastele si se scurg bine de apa. se face o crema din branza de vaci, galbenusurile, stafidele, romul, zaharul si zaharul vanilat, care apoi se amesteca cu pastele. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava unsa cu putin ulei. Albusurile se bat spuma tare si se pun peste budinca. Se da la cuptorul incins pana albusurile prind o crusta aurie. Se serveste rece si impreuna cu cateva linguri de gem acrisor.

Pofta Buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise