Puneti la fiert 4 litri de apa. Cand clocoteste, adaugati pastele. Lasati-le la fiert 5-6 minute. Strecurati-le si puneti jumatate din paste intr-o tava unsa cu unt.
Curatati kiwi si mandarina de coaja si taiati-le in bucati. Peste paste puneti stafidele si fructele taiate.
Intr-un castron amestecati ouale, zaharul, uleiul, laptele, praful de scortisoara, zaharul vanilat si nuca macinata.
Acoperiti fructele cu restul de paste, turnati deasupra compozitia din castron, decorati cu rulourile de scortisoara, peltea de gutui sau suc de fructe. Eu am pus si cateva bombonele de ciocolata. Dati tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 minute, la foc mic.
Scoateti tava din cuptor, lasati-o sa se raceasca si dati-o la frigider. Se serveste rece. Este un desert usor de preparat, ieftin si delicios.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise