Se pun la fiert 3 litri apa in care se pune un praf de sare. Pana incepe sa clocoteasca apa se da pe razatoarea mare telemeaua. Se fierb pastele \"al dente\". O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt care se va unge cu o lingura de unt. Se pune un strat de sunca. In pastele fierte si scurse se pune telemeua rasa si cele 2 linguri de smantana. Pastele se pun peste sunca in tava de chec. Se pun deasupra felii de cascaval si sunca.Se coace in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute. Se rastoarna pe un platou. Cu un cutit lat si foarte ascutit se vor face felii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise