Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc - o treime din fiecare - intr-o lingura de ulei incins. Se adauga spanacul (dat in cateva clocote si scurs) si putina apa (cam 100 ml) si se lasa sa fiarba incet 5-6 minute. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. - Se incinge inca o lingura de ulei si se caleste in el a doua treime de ceapa. Se stinge cu suc de rosii si cu smantana, se adauga maghiranul si se lasa sa fiarba la foc mic circa 5 minute. Se amesteca bine carnea tocata cu restul de ceapa si de usturoi, branza de vaci, pesmetul si oul, se sareaza, se pipereaza si cu amestecul astfel obtinut se umple cannelloni. - Se unge forma cu grasime, se pune in ea spanacul, peste spanac se asaza unul langa altul cannelloni umpluti cu carne. Se toarna peste ei sosul de rosii si smantana si se presara cu cascavalul ras. Se baga la cuptorul incins la 200°C si se lasa 40-50 de
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise