BUDINCA DE GRIS OPARITA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de gris
  • 1 litru lapte

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc.

Albusurile se bat spuma tare. Se aduga grisul in ploaie.

Se unge o cratita cu unt. Se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit.

Cand este coapta compozitia, se toarna usor laptele clocotit si se mai da cateva minute la cuptor.

Se serveste rece de la frigider, cu dulceata de visine, caise, mure, zmeura.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise