Budinca de gris

Separam ouale.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 90 g gris
  • 70 g zahar
  • 1 linguriță(e) ulei de cocos
  • 700 ml lapte de migdale
  • 2 linguri(ă) miere
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Separam ouale. Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam si galbenusurile.

Incorporam grisul treptat cu ajutorul unei spatule.

Am uns tava folosita (cea din poza) cu ulei de cocos si am transferat compozitia in ea. O coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru aproximativ 25 minute

Inainte sa scoatem tava din cuptor pregatim siropul.

Incalzim laptele si adaugam mierea si esenta de vanilie.

Cand scoatem tava din cuptor turnam siropul fierbinte peste budinca si o lasam putin la racit.

O putem servi si cu dulceata. Este minunata.

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise