BUDINCA DE FRISCA CU CIRESE

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic de praf de budinca cu gust de frisca
  • 500 ml lapte
  • 1/2 kg cirese
  • 3 linguri de zahar
  • 1 pliculet Tort-Gelee rosu

Mod de preparare

Budinca de frisca se prepara respectand instructiunile de pe plic.

Avem 4 boluri de sticla in care punem budinca fierbinte. Fiecare bol il umplem jumatate. Spalam ciresele si le scoatem samburii. Punem cirese in fiecare bol in ce ordine dorim.

Pliculetul de Tort-Gelee il preparam dupa instructiuni si il turnam peste cirese si dam la rece.

Facultativ cine doreste poate sa serveasca budinca si cu frisca pe deasupra.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise