se spala bine fasolea si se pune la fiert in apa cu sare.Se oparasc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete.Costita se taie felite, apoi se pune la prajit in putin ulei, apoi se pune ceapa taiata marunt si se lasa sa se rumeneasca impreuna.Se unge un vas cu uleisi se aseaza un strat de fasole, unul de rosii, unul de costita cu ceapa prajita si se continua pana se termina toate.Galbenusurile se amesteca cu laptele si faina, iar separat se bat albusurile spuma.Albusurile se adauga in compozitia de galbenusuri, se pune verdeata tocata, se potriveste de sare si se toarna sosul peste fasole si rosii.Budinca se da la cuptor pentru 20 - 25 minute, pentru a se gratina.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise