Se taie bagheta in doua si pe urma fiecare jumatate inca o data in doua, pe lung, si se aseaza bucatile intr-o forma de budinca.
Se amesteca uleiul cu usturoiul presat si se picura peste bucatile de franzela, care se dau apoi circa 3 minute la cuptorul incins la 220gr., sa se rumeneasca.
Se curata dovleceii, se spala, se taie felii si se presara cu sare si piper. Se pun feliile de dovlecei, impreuna cu feliile de salam, pe painea rumenita, se toarna deasupra sosul bechamel, se presara cascavalul ras si se mai lasa 15 minute la cuptor (la aceeasi temperatura) sa se gratineze. Se presara peste ele frunzulite de busuioc verde si se servesc imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise