Untul se freaca spuma intr-un castron (cu mixerul) adaugand pe rand galbenusurile, smantana, cascavalul, cartofii fierti fara coaja si trecuti prin sita(sau bagati la blender), sarea necesara, albusurile batute spuma. Carnea taiata in bucati se inabusa in unt,cand este moale, se trece prin masina de tocat (eu o bag la blender). Punem continutul intr-o forma de yenna bine unsa cu unt si se presara cu pesmet.Vom pune un rand, de cartofi,apoi unul de carne, continuandu-se in acest fel. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. Se tine la cuptor 35-40 de minute. Budinca se serveste presarata cu cascaval ras si sos de rosii. Se orneaza cu frunze de menta sau busuioc.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise