Budinca cu taitei, branza de vaci si fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300-400g taitei
  • 500g branza de vaci
  • 1 budinca vanilie
  • 500ml lapte
  • 400g zahar
  • 100g unt
  • 4 oua
  • 3 banane
  • 2 kiwi
  • 2 mere
  • 250g stafide
  • coaja de la o lamaie

Mod de preparare

Se fierb taiteii in apa cu putina sare. Se amesteca budinca cu laptele, zaharul si untul, apoi se adauga branza de vaci, stafidele, fructele taiate bucatele si 1 ou. Peste compozitie se pun taiteii si se amesteca bine. Intr-o tava unsa bine cu ulei se presara pesmet si se adauga compozitia peste care se toarna 3 oua batute bine. Se lasa la cuptor pentru 40-50 minute (la foc incet).

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise