Budinca cu ficatei

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ficatei de pui
  • 4oua
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 200g orez bob rotund
  • o legatura marar
  • una patrunjel.

Mod de preparare

Ficateii se spala bine apoi se pun la prajit se condimenteaza cu sare si piper, dar nu prea rumeniti, cand sunt aproape gata se adauga si ceapa si se mai lasa cca5min. Orezul se spala si se pune la fiert cu un praf de sare cam 15min apoi se stinge focul si se lasa acoperit 10min. Ficateii cu ceapa se pasaeza cu blendarul apoi se amesteca cu orezul, ouale batute si verdeata. Se tapeteaza o forma cu pergament si se pune compozitia, se da la cuptor 40-50min sa se rumeneasca. Cand e rece se portioneaza .Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise