Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Morcovii, curatati, se taie felii. Se incinge grasimea si se calesc toate deodata (circa 5 minute, cu capac).
Se curata dovleceii, se spala si se taie felii, la fel si cartofii.
Se unge o forma de budinca si se aseaza cartofii si celelalte legume in straturi alternative. Se sareaza.
Se bat ouale, se amesteca cu smantana, se gusta de sare, piper si nucsoara si se toarna peste legume.
Se presara deasupra pesmetul si alunele, apoi se coace 25 de minute in cuptorul incins la 225 grade C.
Se scoate tava din cuptor, se presara cascavalul ras peste budinca si apoi se mai coace inca 15-20 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise