Budinca cu branza dulce si paste fainoase

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400-500 gr. branza dulce
  • 3 oua
  • 1 pachet de paste fainoase (melcisori sau chiar spaghete)
  • esenta de rom
  • stafide
  • zahar dupa gust (minim. 5 linguri)
  • un vf. de cutit de sare
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachete, apoi se scurge apa si se clatesc. Intre timp se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea si branza dulce si se omogenizeaza. Se adauga rom si stafide si totul se amesteca cu pastele scurse de apa. Intr-o forma unsa si tapetata se aseaza toata compozitia, si se introduce in cuptorul incins cca. 15 -20 minute.

Se poate servi si rece si calda

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise