Budinca cu branza de vaci si fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g mure (proaspete sau congelate),
  • 4 banane,
  • 6 portocale,
  • 6 linguri de zahar,
  • 6 oua,
  • 500 g branza de vaci,
  • coaja rasa de la doua lamai,
  • 2 pachetele de zahar vanilat,
  • un varf de cutit de sare,
  • 2 linguri de gris,
  • 2 lingurite de zahar pudra,
  • grasime pentru forma.

Mod de preparare

Se unge un vas rezistent la foc cu unt, apoi se pun murele, bananele cojite si taiate bucati, portocalele curatate de coaja si de pielita alba si taiate felii (intai se desfac in doua, apoi jumatatile se taie in 6-7 bucati), o lingura de zahar.

Se sparg ouale si se despart galbenusurile de albusuri. Se amesteca galbenusurile, branza, coaja rasa de lamaie, zaharul ramas, zaharul vanilat, sarea si grisul. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitie. Se intinde crema de branza peste fructele din vas. Se baga la cuptor si se coace 20 de minute.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise