Budincã de Caramel ( Pudim Flã)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. zahãr
  • 1 lingurã de fãinã
  • 6 ouã
  • 500 ml. lapte
  • caramel lichid din comert
  • bomboane pt. decor

Mod de preparare

1)Amestecã zahãrul cu fãina si ouãle.

2)Fierbe laptele, si pune putin câte putin peste amestecul de ouã.

3)Pune in formã(e) caramel (se poate face si acasã) si toarnã budinca.

4)Se pune budinca intr-o tavã cu apã (Bain-Marie)si se lasã la copt cca. 30 min. la 190ºC.

Eu l-am lãsat sã se rãceascã complet si l-am dat la rece.

A doua zi l-am rãsturnat, se poate servi cu friscã :)

Nu am reusit sã mai fac pozã la felia de budincã, familia nu a avut rãbdare...

Poftã bunã!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise