Bucuresti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8oua 8linguri apa 20 linguri zahar 19 linguri faina 1 praf de copt 1 plic de cacao neagra 1 esenta de rom 1 lamaie 250 gr margarina 100ml lapte 1 ciocolata manaj 100ml frisca

Mod de preparare

batem albusurile spuma tare, adaugam treptat 16 linguri de zahar si batem maideparte ,apoi adaugam apa ,galbenusurile,praful de copt ,16 linguri de faina si 2 linguri de cacao.Se da la cuptor pana se desface de la tava . Crema:amestecam faina cu restul de zahar si laptele si le punem pe foc mic pana se ingroase.Dupa ce sa racit adaugam margarina.Blatul il taem in doua si il insiropam cu :esenta de rom si zeama de la lamae diluate in apa cu 2 linguri de zahar .Se lasa aprocximativ 10 minute apoi ungem cu crema pregatita .Deasupra pe blat punem glazura de ciocolata din ciocolata menaj topita pe aburi.O decoram cu frisca. POFTA BUNA!!!!!!!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise