Bucatele de pui cu sos soia si cartofi prajiti.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piepti de pui dezosati.
  • 1 kg de cartofi.
  • 2 sau 3 linguri de vin.
  • cateva frunzulite de menta verde proaspata.
  • 2 linguri de ulei de palmier.
  • 3 sau 4 linguri de sos soia.
  • 1 borcan salata de sfecla rosie(facut in casa).
  • sare,piper si alte condimente.(dupa preferinte).

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui se portioneaza in bucatele mici,(sau fiecare cum doreste).Toate aceste bucatele se pun intr-un bol peste care turnam sosul soia(fiecare cat doreste).Bagam la frigider pentru 4 sau 5 ore la marinat.Separat curatam cartofii.Dupa ce am scos puiul de la frigider,il punem in tigaia de teflon la prajit cu 2 linguri de ulei de palmier.Deoarece puiul isi lasa zeama din sosul soia pe care l-am pus, ajung 2 linguri de ulei de palmier.Prajim puiul pana prinde o crusta alba pe deasupra(in circa 10 sau 12 minute puiul este gata).Prajim si cartofii si apoi le asejam pe un platou.Alaturi punem si un bol de salata de sfecla rosie,care da un gust aparte acestui fel de mancare.Pofta buna !!!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise