Bucatele crocante de pui cu cipsuri de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piepti dezosati si fara piele,3 linguri faina,2 oua batute usor,3 felii de paine alba fara coaja,firimituri,3 linguri ulei de masline.
  • Pentru cipsuri:400g legume asortate(2 morcovi mari,4-5 cartofi,o sfecla mare),3 linguri ulei de masline,sare,piper.

Mod de preparare

Taie carnea de pui cuburi.Pune faina si sare intr-un vas,firimiturile in alt vas si ouale in al treilea vas.Trece cuburile de pui prin vasul cu faina,prin cel cu ou si la final prin firimiturile de paine.Tapetaeza o tava cu hartie de copt,pune bucatelele de pui in tava,stropeste-le cu ulei de masline si pune-le la cuptor timp de 30 de minute,pana se rumenesc.

Taie toate legumele bastonase si pune-le intr-o tava.Stropeste-le cu ulei si asezoneaza-le cu sare si piper.Lasa-le timp de 20-30 de minute la cuptor sau pana devin crocante.

Se servesc impreuna,calde.Sa aveti pofta!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise