Bruscheta cu doua feluri de rosii

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii de marime medie,tocate
  • o ceasca rosii uscate, in ulei (se gaseste in magazine la borcane, eu am luat de la Metro), tocate marunt
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 ceasca busuioc tocat
  • sare, piper(cam cite 1/4 lingurita)
  • 1 bagheta frantuzeasca feliata
  • 2 cesti mozzarella, rasa

Mod de preparare

Se infierbanta cuptorul.

Intr-un vas adinc se pun rosiile, usturoiul, uleiul, otetul, busuiocul, sarea si piperul, se amesteca si se lasa sa stea cam 10 min.

Feliile de piine se pun in tava si se dau cam 2 min la cuptor. Se scoate piinea, se pune amestecul pe piine si deasupra se presara mozzarella. Se da iar la cuptor cam 5 min, pina se topeste brinza.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise